Коронавірус: юридичні консультації | Новини компанії блог адвокатського бюро Марії Камінської в Київі

Блог

Коронавірус: юридичні консультації

У зв’язку із поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, з 12 березня постановою Кабінету Міністрів України на усій території України введено карантин.

В ряді областей та м. Києві запроваджено режим надзвичайної ситуації.

До нормативних актів Кабінету Міністрів України щодня додаються накази, роз’яснення та листи органів виконавчої влади, а також рішення місцевих державних адміністрацій.

Обмежувальні заходи торкнулися усіх без винятку сфер суспільно-економічних відносин держави – змінили порядок ведення бізнесу, проведення розважальних, спортивних та масових заходів, зупинили транспорт загального користування як міський, так і міжміського сполучення, вводяться нові вимоги щодо режиму роботи на підприємствах, установах, організаціях різних форм власності.

У великій кількості інформації, яка щоденно надходить із різних джерел, легко розгубитися.

У зв’язку з викладеним Адвокатське бюро «Марії Камінської» повідомляє свої клієнтів та усіх зацікавлених осіб про можливість отримати онлайн консультацію щодо законодавчих вимог карантинних обмежувальних заходів та їх можливий вплив на Вас – життєдіяльність, бізнес, дозвілля тощо.

Зателефонуйте нам та отримайте консультацію за телефоном або використовуючи відео-конференц зв’язок.

Довірте захист своїх прав та інтересів професіоналам.

Коронавірус : юридичні консультації | kaminska
Ознайомлений