Суд продовжив тримання під вартою Павловському | Новини юриспруденції блог адвокатського бюро Марії Камінської в Київі

Блог

Суд продовжив тримання під вартою Павловському

КИЇВ. 3 березня. УНН.Печерський районний суд Києва продовжив тримання під вартою Ігорю Павловському – колишньому помічнику одного із нардепів ВР, фігуранта у справі Катерини Гандзюк, за підозрою у керівництві злочинною організацією. Про це журналістуУНН повідомила адвокат Євгенія Закревська.

На питання чи продовжили Павловському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 16 квітня, Закревська відповіла: “Так”.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва застосував до Павловського запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 4 березня 2020 року.

Як повідомлялося, співробітники Служби безпеки України у співпраці з Офісом генпрокурора затримали колишнього помічника нардепа Ігоря Павловського за підозрою у керівництві злочинною організацією. Ця особа проходить як обвинувачений у справі Катерини Гандзюк.

Нагадаємо, у Херсоні та області проходила спецоперація щодо ліквідації діяльності злочинної організації, повідомлено про підозру її керівнику, а також розпочато низку обшуків для пошуку додаткових доказів у кримінальному провадженні за фактом нападу на активістку Катерину Гандзюк.

Також повідомлялося, що під час спецоперації на Херсонщині щодо припинення діяльності злочинної організації, керівник якої фігурує у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк, проведено понад 30 обшуків, підозру оголосили 9 людям.

Джерело: УНН

Ознайомлений