Про права підозрюваного при арешті | Новини компанії блог адвокатського бюро Марії Камінської в Київі

Блог

Про права підозрюваного при арешті

У гонитві за справедливістю правоохоронці нерідко перетинають тонку грань між своїми обов’язками і правами підозрюваного. Будучи затриманою, людина має право на кваліфіковану юридичну допомогу.

Отримати адвокатські послуги по кримінальним справам в Києві можна в будь-який час дня і ночі, незалежно від того, коли Вам це знадобилося: в будній день, вихідний або навіть святковий.

Наше адвокатське бюро надає правову допомогу, в тому числіі тим, хто не укладав договір з адвокатом, і потребує термінової консультації з виїздом.

Які права є у підозрюваного і обвинуваченого?

Право на необмежене в часі спілкування з особистим адвокатом. При цьому вам повинні будуть надати умови для конфіденційного діалогу. Робити звуко- і відеозапис зустрічей клієнта з адвокатом правоохоронці не мають права, як і використовувати їх проти нього.

Звернутися до юриста підозрюваний (обвинувачений) має право ще до першого допиту. Відмова в дзвінку захиснику розцінюється як порушення прав людини.

Укласти договір з адвокатом для підозрюваного може третя особа – родич або друг.

Якщо грошей на платного адвоката немає, то можна скористатися послугами державного захисника.

Без присутності адвоката не можна проводити жодних слідчих дій, що стосуються підозрюваного, обвинуваченого.

Отримуючи якісні адвокатські послуги по кримінальним справам в Києві, людина знаходить шанс на справедливість і більш м’яке покарання.

Ознайомлений