Адвокат у кримінальних справах - надійний захисник в апеляційному суді | Новини компанії блог адвокатського бюро Марії Камінської в Київі

Блог

Адвокат у кримінальних справах – надійний захисник в апеляційному суді

Незабаром після того, як скарга була подана, починається судовий розгляд справи. Адвокат у кримінальних справах повинен знати апеляційний суд дуже добре, аби вибудувати оптимальну стратегію захисту, адже оскаржити рішення цієї інстанції буде ще важче, ніж першого суду.

В процесі судового розгляду захисник повинен:

  • Бездоганно орієнтуватися у справі;
  • Швидко знаходити відповіді на аргументи обвинувачення;
  • Обгрунтовано доводити правоту своєї позиції і абсурдність позиції опонента.

Таку роботу виконати в силах тільки досвідченому адвокату з багатим досвідом роботи позаду і перспективами розвитку попереду. Обирайте захисника, практикуючого з адвокатським бюро, – так Ви зможете покладатися і на його особисту репутацію, і на репутацію компанії, а, значить, вибрати надійного фахівця буде легше.

Не обирайте адвокатів у кримінальних справах з найнижчими цінами за оплату послуг і завжди підписуйте договір про співпрацю – це Ваша гарантія безпеки. Якщо справа дійшла до апеляції, значить, Вам знадобиться людина цілеспрямована і добре обізнанана в цьому питанні. Саме такі адвокати працюють в нашій компанії і готові Вам допомогти прямо зараз.

Ознайомлений